Balears 08/06/2016

El Centre Bit de Menorca obrirà portes al juliol

Ho farà de manera progressiva i encara falta trobar una persona que gestioni el centre

Iván Martin
1 min
L'edifici on s'ubicarà el Centre Bit de Menorca, al polígon de la Trotxa, a Alaior.

AlaiorEl Centre Bit d'Alaior entrarà en funcionament el mes que ve. Així ho han anunciat el vicepresident i conseller balear d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, i la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, que han signat aquest dimecres dematí el conveni de col·laboració.

Barceló ha valorat positivament aquesta passa que oficialitza el tret de sortida a la incubadora d'empreses menorquines. El conseller balear d'Innovació ha destacat "el dia històric, ja que la signatura del conveni és clau per impulsar el Centre Bit".

Barceló no ha pogut amagar la seva alegria, "estam molt contents, especialment per les dificultats que ens hem trobat pel camí. A l'inici d'aquesta legislatura no teníem edifici, l'única oferta presentava dubtes urbanístics i tampoc teníem clara la inversió".

Per tot plegat, des del Govern Balear són conscients que "l'obertura serà de manera progressiva, però el més important és que el projecte arrenca amb força i solidesa".

Mentrestant, ara tots els esforços van encaminats a trobar una persona que gestioni el Centre Bit des de Menorca, "que tingui experiència i conegui la idiosincràsia de l'illa", apunta Biel Barceló. Per part seva, alegria també en el Consell Insular, que participarà activament en la gestió i el manteniment. El Centre Bit estarà ubicat en el polígon industrial de la Trotxa d'Alaior.

stats