El carrer Velázquez de Palma serà per a vianants

Els cotxes no hi podran circular de dilluns a dissabte en horari comercial

El carrer Velázquez de Palma es convertirà en un carrer per a vianants. Així ho ha anunciat l' Ajuntament de Palma després d'arribar a un acord amb els comerciants i veïns de la zona. Així, segons indiquen des de Cort, la previsió és que abans que acabi l'any es dugui a terme la reordenació del trànsit un cop s'hagi aprovat el decret.

De totes maneres, la conversió del carrer en una via per a vianants només es produirà en horari comercial. Així, el carrer es tallarà al trànsit de dilluns a divendres de les 9 a les 20 hores i els dissabtes, de les 9 a les 14 hores. En conseqüència, els cotxes hi podran circular els vespres, els dissabtes horabaixa i els diumenges.

A més a més, s'habilitarà una Zona d'Aparcament Restringida (ZAR) per als veïns. Aquesta reordenació afectarà els carrers Josep Anselm Clavé, Llorenç Vicens i Bartomeu Ferrà. Un tram del carrer Volta de la Mercè, aquell que enllaça Josep Anselm Clavé i Velázquez, es convertirà en ACIRE. La reordenació tindrà una vigència d’un any, després es revisarà i es decidirà si es manté, es modifica o s'anul·la.

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF