Publicitat
Publicitat

Les cares del dia 17/09/2017

Mariano Rajoy

El president espanyol manté intacta l’estratègia de setge judicial a la Generalitat, els ajuntaments, els voluntaris, els mitjans de comunicació, les entitats i les empreses col·laboradores per frenar l’1-O. Ahir va repetir que el referèndum “no se celebrarà” perquè suposaria “la liquidació de la voluntat majoritària dels espanyols”.

Sacha Michaud

Aquesta setmana, el cofundador de Glovo ha presentat a Mallorca l’empresa (creada a Barcelona) dedicada a la missatgeria instantània i basada en una relació laboral qüestionada per la seva absoluta flexibilitat. Ell se’n defensa parlant de nous temps allunyats de la rigidesa contractual, però la realitat és que fomenta la precarietat.

Mariano Gastalver

El Telèfon de l’Esperança, l’entitat que dirigeix, és una eina útil per a aquells que cerquen una sortida i que més necessiten ser escoltades. En el seu 30è aniversari, és important posar en valor la tasca de les persones que treballen per retornar l’esperança a qui considera que ja està tot perdut.Ens recorda que és falsa la creença de que no s’ha de parlar del suïcidi.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF