Balears 05/08/2014

Camps, satisfeta perquè amb el TIL hi ha el mateix fracàs escolar de sempre

Ha adjuntat al seu missatge de Twitter unes estadístiques que demostrarien que el percentatge d'aprovats i suspesos es manté invariable després de l'entrada en vigor de la polèmica norma

1 min
Tuit de la consellera Camps.

La consellera d'Educació, Joana Maria Camps, s'ha mostrat aquest dimarts satisfeta perquè amb l'aplicació del TIL l'índex de fracàs escolar a les Illes Balears és el mateix de sempre. El fracàs i l'abandonament escolar primerenc són els principals problemes educatius de la Comunitat Autònoma, que n'encapçala tots els rànquings a escala estatal i europea. Diumenge passat, l'experta de la UIB Francesca Salvà denunciava que des del Govern no s'havia implementat cap estratègia respecte d'aquesta qúestió. Curiosament, Camps l'any passat per aquest dates presumia que el TIL servia per reduir el fracàs escolar.

Joana Maria Camps ha adjuntat al seu missatge de Twitter unes estadístiques que demostrarien que el percentatge d'aprovats i suspesos es manté invariable després de l'entrada en vigor de la polèmica norma.

stats