Publicitat
Publicitat

'My pre-post End. (bla, bla, bla. ZZZZ)' de Pepo Salazar al Casal Solleric

L’exposició es desdobla en dos i s’estén en un garatge ubicat al Passeig Mallorca número 17 C que només s’activarà demà i el 19 de setembren durant la Nit de l’Art

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, ha presentat avui la proposta que l’artista Pepo Salazar ha ideat per a l’espai Box 27 del Casal Solleric. My pre-post End. (bla,bla,bla. ZZZZ) és el títol de la intervenció, que s’inaugura demà i que romandrà fins el 8 de novembre de 2015.

El regidor ha volgut agrair “la possibilitat de començar coses noves, provocatives” en un espai com el Box, “una finestra que crida l’atenció” dels vianants. Perelló ha explicat que la idea de la regidoria és “convertir el triangle del Solleric, el Balaguer i ses Voltes en un triangle de pensament, creació i intercanvi”.

En relació a la intervenció, Pepo Salazar ha assegurat que la seva idea era fer “un aparador disfuncional que el vianant vegi quan passegi i li faci qüestionar-se què és”. Segons Pilar Ribal, directora gerent de la Fundació Palma Espai d'Art , l’espai Box és “un reclam de darreres tendències que mai tanca”.

L’exposició es desdobla en dos i, a més del Box, s’estén en un garatge ubicat al Passeig Mallorca número 17 C que només s’activarà demà a les 21.00 hores (després de la inauguració) i el 19 de setembre durant la Nit de l’Art.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF