Balears 08/06/2016

Balears encapçala la llista de destinacions més cercades, segons Trivago

Ha presentat un informe en el qual es destaca que els turistes que més gasten en allotjament són els nord-americans

Ara Balears
1 min
Trivago estrena una nova oficina Palma

PalmaBalears encapçala el rànquing de cerques entre els turistes d'Alemanya, Itàlia, Regne Unit i Dinamarca, mentre que Mallorca és la destinació més buscada per als alemanys, segons el cercador d'hotels Trivago.

El 54 per cent de les cerques per a Espanya fetes per part de turistes alemanys són amb destinació a Balears, principalment Mallorca, a les zones més turístiques com ara la Platja de Palma i l'Arenal, segons l'informe publicat aquest dimecres pel portal de cerques.

Quant a la despesa en allotjament quan visiten l'Arxipèlag, són els nord-americans el que més paguen per una habitació d'hotel (213 euros), seguits pels turistes procedents de Països Baixos (221 euros).

D'altra banda, Mallorca, Menorca i Formentera són les destinacions més sol·licitades pels habitants de Balears, en total el 65 per cent de les cerques. Les destinacions més escollides pels balears a nivell nacional són Madrid i Barcelona.

Quant a cerques internacionals, Londres, Roma, París, Amsterdam i Lisboa respectivament, són les ciutats preferides per passar les vacances.

Els balears passen una mitjana de quatre nits en la destinació dins l'Estat, xifra per sota de la mitjana de 5,5 nits de la resta d'espanyols.

En viatges a l'estranger decideixen passar-hi una mica més de temps i la pernoctació augmenta fins a les 5,6 nits.

El preu més alt que estan disposats a pagar de mitjana és de 117 euros per nit en destinacions estatals i de 169 euros en destinacions internacionals, segons el portal de cerques Trivago.

stats