Balears 25/04/2017

Els busos de l'aeroport a les zones turístiques començaran a funcionar el 3 de maig

La posada en funcionament es farà de manera progressiva i els primers trajectes seran amb Peguera, Magaluf, Can Picafort, Alcúdia i la platja de Muro

Ara Balears
1 min
L'aeroport de Son Sant Joan podria passar a dir-se "Ramon Llull"

PalmaEl servei d'autobusos interurbans de l'aeroport, l'Aerotib, començarà a funcionar el proper 3 de maig, amb els trajectes entre Son Sant Joan i els nuclis turístics de Peguera, Magaluf, Can Picafort, Alcúdia i Platja de Muro.

El nou servei d'autobusos interurbans que connecta l'aeroport de Palma amb diferents municipis de l'illa començarà a funcionar de manera escalonada, segons ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat en un comunicat.

Les primeres línies seran l'A11, entre Peguera i l'aeroport, passant per Magaluf, i l'A32, que arriba fins a Can Picafort i Platja de Muro.

Cinc línies de busos públics connectaran l'aeroport de Palma amb les principals zones turístiques

L'1 de juny començarà a funcionar l'A42, que arriba de l'aeroport a Cala Bona i Cala Millor, i el 15 de juny l'A51, que uneix Son Sant Joan amb Cala d'Or i l'Arenal de Llucmajor.

L'objectiu d'aquestes noves línies és oferir un servei de transport públic de qualitat tant per als turistes que arriben a Son Sant Joan com per als residents i treballadors, per facilitar-los els desplaçaments a l'aeroport, ha recordat la Conselleria.

stats