Balears 30/05/2017

El jove que va atropellar mortalment un ciclista a Eivissa entra finalment a la presó

L’Audiència Provincial de Palma atén així el recurs del Ministeri Fiscal i desdiu la primera decisió presa pel Jutjat d’Instrucció número 1 d’Eivissa

Armando Tur
1 min
El detingut passa a disposició judicial

EivissaEl jove de Sant Antoni de Portmany de només 22 anys que el passat 29 d’abril atropellà mortalment l’esportista eivissenc Dani Viñals, de 34 anys, i donà un resultat positiu a la prova d'alcohol –superà per quatre vegades la taxa permesa–, cocaïna i metamfetamina, ha ingressat a la presó de manera provisional per ordre de l’Audiència Provincial de Palma, que entén, tal com demanà en un recurs el Ministeri Fiscal, al qual se sumà l’acusació particular, que hi ha perill de reiteració delictiva.

Segons han informat diversos mitjans, ahir dilluns la Guàrdia Civil va localitzar el jove investigat i el va detenir per acompanyar-lo al centre penitenciari d’Eivissa.

Recordem que el passat 2 de maig la jutgessa de guàrdia va dictar llibertat provisional per al conductor amb la prohibició de conduir vehicles a motor i l'obligatorietat de comparèixer un dia per setmana al jutjat. Se li imputaren delictes d’homicidi imprudent, omissió del deure d’auxili i conducció sota els efectes de l’alcohol.

stats