Balears 15/07/2014

Arxivada la denúncia del Círculo Balear contra l'OCB per la caixa de resistència de la vaga docent

L'entitat anticatalanista havia denunciat l'OCB per falsedat documental i frau fiscal

Ara Balears
1 min

PalmaEl jutjat d'Instrucció número 8 de Palma ha arxivat la denúncia que va presentar la Fundación Nacional Círculo Balear contra l'Obra Cultural per gestionar la Caixa de Resistència de l'Assemblea de Docents. Segons l'acte judicial “no apareix degudament justificada la perpetració del delicte que ha donat motiu a la formació de la causa”. L'entitat anticatalanista havia denunciat l'OCB per falsedat documental i frau fiscal perquè considerava que la gestió de la caixa de resistència a favor dels docents suposà un frau a l'Agència Tributària.

Segons l'Obra Cultural "l'arxivament de la denúncia posa de manifest, una vegada més, que el crepuscle denunciant només té l'objectiu de criminalitzar entitats i persones que treballen en favor de la normalització lingüística".

L'Obra Cultural Balear afirma que "sempre ha actuat d'acord amb la llei i de forma transparent, i en el cas de la gestió de la caixa de resistència de l'assemblea de docents s'ha actuat de forma extremadament escrupolosa".

L'Obra Cultural Balear destaca que "seguirà treballant en la defensa de la nostra llengua i donant suport a l'Assemblea de Docents".

stats