Balears 01/12/2016

Álvaro Ojeda insulta els mallorquins pel topònim de Palma

El personatge enregistra un vídeo, amb una inadmissible oratòria i ignorància argumental, sobre la recuperació del topònim de la capital balear

Josep Salmeron
2 min

PalmaLes xarxes socials obren un gran ventall d'informació i comunicació on hi té cabuda tothom, però fins on es troba el límit?

El youtuber Álvaro Ojeda, famós pels seus discursos vexatoris sobre temes polítics -contra Podem principalment-, lingüístics i futbolers, fa ús ara de la seva 'lletrada' oratòria per insultar els mallorquins sobre la recuperació del topònim de Palma, que recentment el Parlament ha aprovat amb la reforma de la Llei de capitalitat.

Ojeda inicia el vídeo adreçant-se als palmesans, però tot d'una passa a insultar els "polítics del tripartit que han canviat el nom una altra vegada a Palma de Mallorca per Palma".

El youtuber, que ja té el seu propi espai al diari digital que dirigeix Eduardo Inda, 'OkDiario', es mostra "indignat" perquè considera "que hi ha coses més importants que canviar el nom". Des de l'interior d'un cotxe que està aparcat, Ojeda es justifica bramant "que allò és Mallorca. Que entre vosaltres li digueu Palma em sembla molt bé, però allò és Mallorca, Palma de Mallorca!!", reitera l'individu, qui després emfatitza el seu 'grandiloqüent' discurs amb insults: "Sou beneits. Que Mallorca està molt per sobre de tots vosaltres".

A continuació, Ojeda torna a treure la política com una mostra per justificar el seu missatge i així, almenys, treure rèdit del vídeo entre els seus seguidors. "A veure si passa el temps aviat i s'acaben els tripartits, que us estau carregant les ciutats amb dois", exclama.

Ja després -i acabam d'explicar el contingut del vídeo- continua els seus insults, ara homòfobs, en demanar "on collons posareu ara el cartell gros que hi ha a l'aeroport?".

Sobre el contingut del vídeo, de moment s'hi ha pronunciat a favor el diputat del Partit Popular Antoni Camps, a través del seu compte a Twitter: "Diu el que molts pensam".

Aquest youtuber, amb els seus ínfims escenaris i discursos, té un total de més d'1.327.000 visualitzacions al seu canal, i 46.077 seguidors al Facebook i més de 68.000 a Twitter. Enguany ha publicat un llibre amb el títol 'España con dos cojones: el youtuber que se enfrentó a Podemos', el pròleg del qual està escrit per Eduardo Inda.

La portada del llibre.
stats