Balears 26/01/2018

Alaró comptarà amb una ludoteca familiar al Casal de Son Tugores

L'Ajuntament aprova la creació d'un servei adreçat a infants d'entre 4 i 12 anys

Ara Balears
1 min
El Casal de Son Tugores.

PalmaAlaró comptarà amb un ludoteca familiar al Casal de Son Tugores després que l'Ajuntament n'aprovés la seva creació. Mitjançant aquest projecte socioeducatiu i cultural, el consistori vol oferir un servei integral i globalitzat infantil i pre-adolescent en el qual el joc sigui l'eix vertebrador de l'activitat.

La regidora d'Educació i Joventut alaronera, Laura Perelló, ha destacat que amb la creació d'aquest casal es vol fer una tasac de prevenció dels col·lectius més vulnerables. "Per millorar la gestió dels recursos que tenim per a la dinamització dels col·lectius més vulnerables hem de començar a treballar amb edats més joves, amb prevenció, per així tenir fonaments quan s'arribi a la plena adolescència", ha explicat.

Els infants podran participar a les activitats del casal amb les seves famílies durant els horabaixes d'entre setmana i els dissabtes dematins. El servei està adreçat a infants d'entre 4 i 12 anys (dividits en tres grups segons les edats) i les seves famílies. El preu del servei és una quota trimestral de 40 euros (suposaria poder fer ús del servei 2,5 hores setmanals), la qual els usuaris dels Serveis Socials es podran bonificar al 100%.

stats