Valtonyc rep la notificació de la sentència de l'Audiència Nacional

El raper va anunciar ahir que estava citat d'urgència aquest divendres per l'Audiència Nacional als jutjats d'Inca, si bé en desconeixia els motius

Valtonyc ha recollit avui la notificació de la sentència que l'ha condemnat a 3,5 anys de presó, després que ahir anunciés en un tuit que havia estat citat d'urgència per l' Audiència Nacional als jutjats d'Inca.

La piulada ha convocat a diversos mitjans de l'illa a les portes dels jutjats, davant la contemplació de la possibilitat que es dictaminessin mesures cautelars per al jove mallorquí, tal i com va anunciar en declaracions als mitjans Jorge Campos, qui va denunciar-lo per amenaces.

Cal tenir en compte que ni el seu advocat ni el propi cantant en coneixien els motius de la citació, cosa que generà un desconcert generalitzat davant el seu futur immediat.

En declaracions a la sortida dels jutjats, Valtonyc ha assegurat que aquesta manera d'actuar de la justícia, sense informar a les parts de l'objecte de la citació, podria tractar-se d'una " estratègia de pressió".

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF