SUCCESSOS

Troben el cadàver de l'ermità desaparegut a Valldemossa

Els Bombers de Mallorca han informat de la tràgica troballa a "un lloc de difícil accés" a la zona de l'ermita de la Trinitat

Una setmana després de la seva desaparició, els serveis d'emergència han localitzat el cadàver de l'ermità de Valldemossa. El cos sense vida de l''home, de 74 anys ,  ha estat trobat en "un lloc de difícil accés" a la zona de l'ermita de la Trinitat de Valldemossa, de la qual era membre i que pertanyia a la congregació d'ermitans de Sant   Pau i Sant Antoni, al voltant de les 16 hores.

L'ermità Pedro Matamalas Sbert, que tenia problemes de salut, va ser donat per desaparegut el passat dia 20, quan va sortir a cercar verdet per decorar el pessebre de l'ermita de la Trinitat de Valldemossa, segons ha informat l'agència Efe. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de l'investigació.

Els Bombers de Mallorca, amb la col·laboració amb el  Grup d'Intervenció a la Muntanya de la Guàrdia Civil (Greim), han informat de la localització del cos per part del grup de muntanya de Sóller. En l'operatiu de recerca també hi ha participat la Policia Local de Valldemossa i de Deià, els serveis d'emergències de les Illes, l'112, Protecció Civil de Mallorca i diferents voluntaris que s'hi afegiren.

La comunitat de l'ermita de Valldemossa està composta per quatre ermitans. El religiós desaparegut portava més de 25 anys a l'ermita, per la qual cosa coneixia molt bé la zona.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF