Publicitat
Publicitat

Suspenen els plusos pagats a tres treballadors sota el mandat de Calvo

La junta de govern de l’Ajuntament de Palma ha aprovat la revisió d’ofici per a la suspensió del pagament de plusos salarials a tres treballadors del patronat municipal d’Escoletes d’Infants, autoritzat el desembre de 2010, sota el mandat de l’exbatlessa Aina Calvo.

Segons explicà el portaveu municipal del govern del PP, Julio Martínez, “es va detectar el pagament sense justificació d’aquests plusos només a aquestes tres persones i sense passar per l’aprovació del patronat”, per la qual cosa ara se n’ha demanat “el preceptiu informe a l’assesoria jurídica, que ha considerat irregulars aquests pagaments i per això se suspenen”.

Aquest anunci després de la junta de govern va servir a Martínez per atacar l’exbatlessa i portaveu socialista a Cort. “Calvo no està per donar lliçons, ens ha deixat moltes motxilles”, digué el portaveu de l’Ajuntament. “Sota el seu mandat passaren molts de fets que ara vol oblidar i després ens vol donar lliçons de transparència”, hi va afegir.

Per ratificar-se en això, Julio Martínez també explicà que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha donat ara la raó als sindicats en relació a la modificació d’un lloc de feina, també durant la legislatura passada, en el qual es demanava una experiència de cinc anys d’atenció al públic, la qual cosa reduïa en gran mesura les possibilitats d’accés.

“Després la senyora Calvo critica com es va convocar la plaça d’intendent de la Policia Local”, continuà el portaveu, “però en els darrers quatre anys ella va convocar concursos amb noms i llinatges”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF