Recapten fons per publicar un estudi sobre les escoles de les Illes durant la II República

Els autors, Pere Carrió, Manel Domènech i Antoni Ramis, necessiten 3.000 euros i també demanen col·laboració amb aportació documental

Els docents Pere Carrió, Manel Domènech i Antoni Ramis han elaborat un estudi dels centres escolars de les Illes Balears en temps de la II República i han tornat a posar en marxa una iniciativa de microfinançament col·lectiu per poder publicar l'obra, un recull d'informació i fotografies de les escoles del primer terç del segle XX en un recorregut per les comarques de Mallorca, Palma, Menorca i les Pitiüses. El llibre és una continuació de 'Les escoles de Palma en temps de la II República', que ja va ser finançat gràcies al micromecenatge.

Per poder editar 150 exemplars d'aquest estudi, de 192 pàgines, els autors necessiten 3.000 euros i per això han fet una crida mitjançant la pàgina Verkami. A canvi, els mecenes rebran exemplars del llibre.

Igualment, afirmen, volen contribuir a la defensa de la conservació dels edificis que encara queden. I també volen donar l'oportunitat a aportat suggeriments, noves informacions, documents o fotografies.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF