Publicitat
Publicitat

Quinze cançons contra l'ictus

La Marató edita un doble disc, que es vendrà amb l'ARA Balears, partir d'aquest dijous, per celebrar els 25 anys

Quinze cançons per combatre l’ictus i onze més per celebrar el  25è aniversari de La Marató . Aquest és el contingut del  disc de La Marató  d’enguany, que és en realitat un doble disc, i que per primera vegada es pot reservar a partir d'aquest dijous, 1 de desembre, i tota la setmana.

La forma de distribució serà mitjançant reserva al correu promocions@arabalears.cat. En aquest s'informarà de les diferents formes de pagament i recollida. 

Mónica Naranjo, Joan Manuel Serrat, Ainhoa Arteta, Ana Belén, Il Volo, Edurne, Doctor Prats, Sole Giménez, Los Manolos, Ramon Mirabet o Animal són alguns dels 30 artistes que han participat en aquesta edició del disc solidari, per a la qual s’han adaptat al català temes com Viva la vida, de Coldplay; The nights, d’Avicii; I will survive, de Gloria Gaynor; Titanium, de David Guetta, o Angie, dels Rolling Stones. El primer CD, on estan incloses totes aquests cançons, s’obre amb Avui vull agrair, una versió de l’himne del segle XVIII Amazing grace interpretada per Mónica Naranjo amb l’acompanyament de la coral Polifònica de Puig-Reig, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona i la banda de gaites Xuntanza de Catalunya. Ramon Mirabet, Paula Valls i l’Orquestra Camera Musicae, per la seva banda, tanquen el disc interpretant No et deixis ( No et rendeixis), una versió del Don’t give up de Peter Gabriel que serveix de banda sonora a l’espot de La Marató.

El director del projecte, Àngel Lacalle, subratlla que el disc no seria possible “sense els artistes que hi posen l’ànima”, i explica que el recull de temes d’aquest any vol ser “una història d’històries des del dolor, des de la tristesa, des de la malaltia però també des del fer costat, des del donar-nos suport, des de l’esperança i la solidaritat”.

Etiquetes