El Pi acusa PP i PSOE de no tenir "el mateix tracte d'inversions que la mitjana"

El líder de la formació, Jaume Font, considera que la Comunitat està sent "maltractada"

El portaveu del grup parlamentari Proposta per les Illes (El Pi), Jaume Font, ha considerat avui que Balears "no rep el mateix tracte que les altres comunitats", en referència als pressupostos generals de l'Estat de 2016, i que la Comunitat està sent "maltractada".

Font ha afirmat que la Comunitat sofreix un maltractament històric en inversions estatals. "Ni el PP en els últims quatre anys ni el PSOE en els quatre anteriors, i podríem dir que durant els 38 d'autonomia, no han estat capaços de trobar les eines per poder tenir el mateix tracte d'inversions que té la mitjana de l'Estat", ha assenyalat el diputat d'El Pi.


Font ha dit que analitzaran aquestes dades de manera positiva i ha recordat que en quatre mesos hi ha eleccions, per la qual cosa és una "oportunitat de millorar el finançament de la Comunitat". El portaveu d'El Pi ha recordat que cada ciutadà balear rebrà durant el proper any 141 euros en inversions estatals, és a dir, 144 euros menys que la mitjana d'un ciutadà espanyol i 444 euros menys que un ciutadà de Castella i Lleó.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF