Vuit creuers arriben alhora al port de Palma

La presència d'aquests vaixells suposa un rècord històric dels quals desembarcaran gairebé 22.000 turistes

El port de Palma acollirà aquest dimarts a partir de les 14 hores vuit bucs de creuer simultàniament, una xifra que suposa el rècord històric de presència d'aquest tipus de vaixells al mateix temps a la instal·lació palmesana, segons ha informat l'Autoritat Portuària de les Balears a l'agència de notícies Efe.

La presència dels vuit vaixells suposarà el desembarcament a Palma de gairebé 22.000 turistes. Si bé el nombre de vaixells suposa un rècord, la xifra de creueristes no ho és, ja que a l'estiu passat va haver-hi un dia en el qual es van arribar a assolir els 23.000 passatgers.

Set dels vuit creuers han arribat al port de Palma entre la matinada i les 9.36 hores d'aquest matí i està previst que el rècord s'aconsegueixi a les 14 hores, quan està programada l'entrada de l' 'MSC Fantasia', el darrer a arribar.

El primer a atracar ha estat el 'Mein-Schiff 4', a les 3.23 hores de la matinada; seguit de l' 'Aidacara' que viatja amb destinació a Cannes i que ha arribat a les 4.52 hores; després el 'Thomson Majesty' a les 5.23 hores; i el 'Costa Fascinosa' que es dirigeix a Palerm i ha atracat a les 7.30 hores.

Posteriorment ha arribat el 'Norwegian Jade' a les 7.41 hores, que viatja rumb a Malta; després el 'Costa Diadema' que ha atracat a les 8.46 procedent de Barcelona, i el 'Royal Clipper' a les 9.36 hores, que es dirigeix a Maó.

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF