FESTES PATRONALS

Palma celebrarà el correfoc de Sant Sebastià diumenge

Les obres de restauració de la volada de Cort finalitzen aquesta setmana

Aquest diumenge, dia 29 de gener, a les 19 hores, Palma durà a terme el seu tradicional correfoc, que s’havia de fer dissabte passat, 21 de gener, i que fou ajornat a causa del mal temps.

El preludi de la festa del foc començarà a les 18.00 hores amb l’actuació dels Castellers de Mallorca a l’ avinguda Jaume III cantonada amb el carrer del Baró Santa Maria del Sepulcre i a les 19.00 hores s’iniciarà el correfoc des del pont de la Riera (passeig Mallorca amb Jaume III). Des d’allà cada cinc minuts sortirà una colla de dimonis en direcció plaça Joan Carles I.

Paral·lelament, i també a les 19 hores, la plaça Joan Carles I acollirà la ballada de les bèsties de foc. El correfoc, en què participaran un total de 250 dimonis, conclourà a la plaça Joan Carles amb una batucada final. Es cremaran un total 199,66 kg de matèria pirotècnica reglamentada, majoritàriament carretilles, fonts i bengales, ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat.

Per altra banda, aquest diumenge de 10.30 a 14 hores, tindrà lloc el Sant Sebastià Petit al parc de la Riera. La diada infantil i juvenil inclourà actuacions musicals, de circ, teresetes, màgia, tallers, i animació en general, a més d’una mostra de col·leccionisme, tallers, cultura popular, gegants i capgrossos de la Sala.

Finalitzen les obres de restauració del voladís de Cort

Aquesta setmana finalitzen les obres de restauració del voladís de Cort. Per celebrar-ho, l'Ajuntament organitza dues conferències a càrrec d'Artyco, responsables de la restauració. Seran dilluns 30 de gener a les 19 h a la biblioteca municipal de Cort i dimecres 1 de febrer a les 19 h a l'Arxiu municipal).

Del 2 al 5 de febrer es realitzaran visites guiades al voladís per veure les tasques que s'hi han fet. Això sí, cal reservar cita perquè va adreçada a grups reduïts.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF