El PSIB qualifica l'aplicació del TIL com un "caos apocalíptic"

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, ha defensat el TIL i ha sentenciat: "La història ens jutjarà"

El PSIB-PSOE ha denunciat avui al Parlament "el caos apocalíptic" en l'educació balear per l'aplicació del TIL. Una acusació que ha negat el Govern, que ha lamentat que l'oposició no formuli propostes per millorar el "fracàs escolar" que ells mateixos van deixar després de governar.

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, ha defensat en el ple del Parlament d'avui que l'ensenyament de tres llengües -català, castellà i anglès- beneficiarà tots els alumnes. A més, Camps ha tornat a parlar sobre la implantació del decret del Tractament Integrat de Llengües (TIL) i ha sentenciat: "La història ens jutjarà". En aquest sentit, Camps s'ha queixat que l'oposició no ha formulat "ni una proposta" per intentar millorar el nivell educatiu dels estudiants de les Illes.

El portaveu adjunt del PSIB-POSE, Vicenç Thomàs, ha recordat que l'Executiu autonòmic ha reduït 120 milions el pressupost d'Educació, ha acomiadat 1.000 professors i ha minvat o eliminat beques. "Des que vostè hi és, el desgavell educatiu és apocalíptic, amb un conflicte obert amb tota la comunitat educativa i amb incapacitat absoluta per obrir ponts, diàleg i consens", li ha dit.

EDICIÓ PAPER 16/09/2018

Consultar aquesta edició en PDF