El Port de Pollença, escenari del tercer assassinat masclista de l'any

Un home, de 58 anys, ha mort a ganivetades la dona

Un home de 58 anys ha matat a ganivetades la seva dona, de 46, aquest diumenge dematí al Port de Pollença. La víctima, de nacionalitat romanesa, com l'assassí, ha estat atesa per personal d'una ambulància UVI mòbil del 061 i el metge del centre de salut, que no ha pogut fer res per salvar-li la vida. És la tercera dona que és assassinada a mans d'homes aquest 2016.

La mort ha estat conseqüència de la gravetat de les nombroses ferides d'arma blanca sofertes en el tòrax, ha informat el servei d'emergències. En un primer moment, l'home s'ha entregat a la Policia Local pollencina, però després ha estat posat sota custòdia de la Guàrdia Civil, on està detingut.

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, responsable de l'Institut Balear de la Dona, ha confirmat a Efe que es tracta d'un cas de violència masclista.

El succés ha ocorregut en un habitatge del carrer Verge del Carme del Port de Pollença.

És la tercera dona morta per violència masclista enguany a Balears, després de Lisa J., britànica de 49 anys, a la Costa de la Calma el passat 23 de gener, i Victoria S., de 19 anys, l'11 de març a Son Servera.

L'Ajuntament de Pollença, de la mateixa manera que el Govern de les Illes Balears, ja ha expressat la "condemna" del cas de "violència masclista" que s'ha registrat.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF