La sobrassada, el formatge i el vi de les Illes triomfen plegats a Madrid Fusion

Els consells reguladors de cada producte s'han presentat de manera conjunta a la fira gastronòmica madrilenya

La sobrassada, el formatge i el vi de les Illes Balears han triomfat en la seva presentació a Madrid Fusion, la fira gastronòmica madrilenya. En aquesta edició d'una de les cites cabdals del sector gastronòmic, els consells reguladors d'aquests productes singularment illencs hi han acudit de la mà.

La Indicació Geogràfica Protegida de la sobrassada de Mallorca, la Denominació d'Origen del formatge Maó-Menorca i la Denominació d'Origen Pla i Llevant de Mallorca han apostat per presentar els seus productes mitjançant un showcooking. Aquesta mostra de receptes l'han elaborada els xefs Margalida Alemany, Joan Porcel, Carlos Botella i Micaela i Toni, dos estudiants de cuina. Les més de 2.500 tapes que han cuinat han fet les delícies dels assistents.

Durant la jornada també s'han pogut tastar els vins. El sommelier de l'hotel GPRO Valparaíso, Joan Barceló, ha estat l'encarregat de presentar els vins, que han estat el maridatge perfecte per a les tapes. Tot un èxit dels productes de les Illes.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF