SOCIETAT

Letícia ja és a Mallorca

La família reial al complet i la infanta Elena es reuneixen en un sopar a Calvià

Felip VI i la reina Letícia, amb les seves dues filles, han sopat aquesta nit amb els reis Joan Carles i Sofia i amb la infanta Elena, acompanyada dels seus dos fills, en un conegut restaurant de Portals, Calvià.

Els fotògrafs, que esperaven la sortida de la família reial i la infanta amb els seus fills, han vist com la princesa Leonor abandonava el restaurant de la mà de Sofia, i la seva germana petita, de la mà de la seva mare, Letícia. Casualment, el periodista Carlos Herrera sopava en una altra taula del mateix restaurant. 

Aquestes són les primeres imatges que s'han pres de la reina Letícia i les seves filles des de la seva arribada a Mallorca, un dia després que Felip VI, els seus pares i la seva germana Elena assistissin a la festa pel 80è aniversari de la infanta Pilar, que la duquessa de Badajoz va celebrar en la seva residència de la urbanització Sol de Mallorca, a la Costa de Calvià.

La reina Sofia ja fa temps que és a l'illa, i el rei Joan Carles va arribar directament des de Lima, on havia assistit en representació d'Espanya a la investidura del nou president de Perú, Pedro Pablo Kuczynski.

Aquest dilluns al matí, Felip VI encetarà la seva agenda oficial a l'illa amb les tradicionals audiències a les principals autoritats de l'Arxipèlag.

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF