PRECAMPANYA ELECTORAL

L'escriptora Maria Antònia Oliver tancarà la llista de suplents de Sobirania per a les Illes

La formació va presentar els candidats en una trobada al puig de Santa Magdalena d'Inca

L'escriptora Maria Antònia Oliver, recent Premi de les Lletres Catalanes i fundadora de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, tancarà la llista de suplents de la candidatura de Sobirania per a les Illes al Congrés en les eleccions generals espanyoles.

Els candidats de la nova formació política varen dur a terme una trobada al puig de Santa Magdalena d'Inca d'aquest projecte que es presenta: "Per portar a Madrid un projecte independent i clar de la nostra terra, com a única veu vàlida per exigir un finançament propi que permeti garantir els drets socials bàsics".

Els seus objectius seran la defensa del dret a decidir, la llengua i cultura pròpies, l'empresa local i el patrimoni natural en una candidatura que encapçalen el glosador Mateu Matas 'Xurí' al Congrés i l'advocat penalista Josep de Luis al Senat.

La llista al Congrés la completen Joan Albert Pons, Jaume Sastre, Margalida Llompart (Inca, 1974), Maite Pons, Margalida Miquel, Jonathan Marí i Antònia Font, amb els següents suplents: Josep Planas, Carme Rocamora, Andreu Caballero, Teresa Sastre, Nicolau Dols, Guillem Morro i Maria Antònia Oliver.

La candidatura al Senat per Mallorca la completen Agnès Ambròs, Manuel Vicente Domènech i Maria Loreto Amorós, amb els suplents Joan Lladó, Cathy Sweeney; per Eivissa Ferran Moreno, amb els suplents Maria Cardona Marí i Pau Arranz.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF