FESTES DE SANT SEBASTIÀ

L'Ajuntament de Palma, "molt satisfet" amb la participació en les festes de Sant Sebastià

Cort recorda que encara manca una setmana d'activitats i presenta una enquesta sobre la revetla, que és la que ha registrat més assistència d'ençà del 2014

A l'Ajuntament de Palma s'han mostrat aquest dilluns dematí "molt contents i satisfets" per la participació que hi ha hagut en la setmana forta de les festes de Sant Sebastià. La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha fet un balanç positiu d'unes festes a les quals encara manca una setmana d'activitats.

25.000 persones participaren en el correfoc que es va fer aquest diumenge passat, 5.000 persones més que l'any passat, i la trobada de bandes, que per primera vegada es feia a l’interior del Palau de Congressos, reuní més de 2.000 persones. Durant la revetla de Sant Sebastià, l’àrea de Participació comptabilitzà un total de 38.000 persones a les places on hi havia concerts. Es tracta de la millor xifra d’assistència a la revetla registrada d'ençà del 2014.

"Hem passat l’equador de les festes i estam molt contents i satisfets amb el resultat. El nou model de festes participades i participatives amb actes que van més enllà del dia de la revetla, que incorporen nous escenaris i sumen noves arts escèniques com ara el teatre, la música clàssica o l'humor està rebent el suport de la ciutadania”, ha destacat Frade.

Aquesta setmana els actes del programa de festes continuen amb la la Nit de l’Humor, amb els monologuistes de 'Comedy Naits' Raquel Sastre, Enrique San Francisco i David Amor divendres 26 de gener a les 20 h a la plaça Major; dissabte dia 27 de gener amb l’activitat 'Veïns d’aquí i d’allà. Brasil: Ciutadans del món' a les 17 h a la plaça de l’Olivar, i diumenge amb la gimcana popular Trescabarris que per primera vegada s'emmarca en el programa de festes de Sant Sebastià, que es farà al barri de Sant Jordi.

Enquesta sobre la revetla

Per continuar millorant les festes, des d'aquest dilluns i fins al proper 5 de febrer l’àrea de Participació Ciutadana engega una enquesta de valoració oberta a tota la ciutadania sobre la revetla de Sant Sebastià a l’apartat de consultes de la web tufas.palma.cat.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF