Educació clou el cicle de reunions amb directors de centres públics a les Pitiüses

Aquestes trobades tenen la finalitat de conèixer el clima dels centres educatius de totes les illes

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, s'ha reunit aquest dilluns dematí amb els directors dels centres educatius d’Eivissa i Formentera acompanyat per la delegada d'Educació a les Pitiüses, Margalida Ferrer; el director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, i les directores generals de Personal Docent, Rafaela Sánchez, i de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda.

L'objectiu d'aquestes trobades, que es començaren a fer aquesta legislatura, és mantenir una reunió amb els directors dels centres educatius d’Infantil, de Primària, Secundària i de Formació Professional, centres d’educació de persones adultes (CEPA), el Conservatori Professional, l'Escola d'Art i l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) per comentar tot allò que està relacionat amb l'inici del curs.

Martí March ha declarat que "aquestes reunions, d'entrada, serveixen per informar de les actuacions que es duran a terme al llarg d’aquest curs acadèmic per part de la Conselleria, però també el que ens interessa és escoltar les seves aportacions, suggeriments i crítiques per tal que quan planifiquem elements d'acció ho facem en la línia dels suggeriments de tots els directors de totes les Illes. Per tant, és una bona manera de cercar una comunicació entre totes les parts".

March hi ha afegit que, "tenint en compte que per a nosaltres els directors són un element clau amb vista a la millora del sector educatiu, aquestes són reunions molt positives que a nosaltres ens serveixen per conèixer el clima dels centres i per reflexionar sobre el que estan fent i el que no".

Amb la d'aquest dilluns es tanca el cicle de reunions per l'inici de curs 2017-2018 amb tots els directors de centres educatius públics de les Illes Balears.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF