ARA DIUEN QUE...

Dues regidores de Cort es 'tiren els trastos'

El fantasma de 'Pricewaterhouse Coopers' torna a Podem. D'altra banda, hi ha directors generals que desapareixen en divendres

Neus Truyol i Marga Duran es 'tiren els trastos'

Enganxada a Twitter per l'estat dels carrers de Palma

La presidenta d'Emaya, Neus Truyol, i la regidora del PP a Cort, Marga Duran, van protagonitzar ahir una enganxada a Twitter. La portaveu de l'oposició a l'Ajuntament de Palma va difondre una imatge d'una vorera plena de trastos i mobles vells. "Per si algú necessita moblar la seva llar", era el missatge amb què acompanyava Duran la imatge en el seu tuit. La presidenta d'Emaya no va trigar a contestar i va donar 'l'enhorabona' a Duran per fomentar la reutilització. Continuant amb el to irònic, Duran va respondre a Truyol dient-li que "Sabia que t'agradaria". Les regidores de Cort, 'tirant-se els trastos' per Twitter.

El fantasma de 'PricewaterhouseCoopers' torna a Podem

Salvador Aguilera rebatia l'empresa amb el nom de 'Price and white'

Debat electoral el passat desembre. El líder de Podem, Pablo Iglesias, critica la gestió de l'empresa PricewaterhouseCoopers. Però Iglesias es va embullar i la va rebatiar amb el nom de 'House Water Watch Cooper'. Aquest dimarts, al Parlament balear, el fantasma de l'empresa s'ha tornat a aparèixer a Podem. El diputat Salvador Aguilera, en la seva intervenció, ha batiat l'empresa com a 'Price and house' i com a ' Price and white'. Sembla que la formació morada i l'empresa no són gaire afins.

Directors generals que desapareixen en divendres

O com ignorar les peticions de la premsa tot i l'esclat de temes importants

S'està instaurant un costum entre directors generals i alguns responsables de premsa del Govern que consisteix a 'desaparèixer' literalment els divendres a partir de migdia, per molt que durant el matí hagi esclatat un tema important. La setmana passada, una directora general de la Conselleria de Medi Ambient va desatendre les peticions insistents de l'ARA Balears. En canvi –perquè seria injust generalitzar–, n'hi ha d'altres que tenen ben assumit el que suposa ser un càrrec públic.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF