Culmina l'operació Heisenberg contra el narcotràfic a la Part Forana amb 13 detinguts

La Guàrdia Civil ha confiscat 1.000 pastilles d'èxtasi, 300 grams de cocaïna, més de 1.510 plantes de marihuana i 300 grams d'haixix, entre d'altres substàncies

La Guàrdia Civil ha culminat aquest dimecres l'operació Heisenberg contra el narcotràfic, realitzada a Alcúdia, Port d'Alcúdia i Can Picafort. Durant la maniobra, encapçalada per la Policia Judicial d'Inca, s'han detingut 13 persones per presumptes delictes d'organització criminal i tràfic de drogues i s'han intervingut un total de 1.510 plantes de marihuana, dos quilograms de cabdells d'aquesta planta llestos per a la seva distribució, 300 grams d'haixix, 300 grams de cocaïna, 1.000 pastilles d'èxtasi i diverses quantitats d'Speed i LSD.

Els agents, que han exposat el material decomissat en roda de premsa, han remarcat la seva lluita "implacable" contra la venda i el consum de drogues a la Part Forana i arreu de l'illa. Igualment han explicat que al llarg de l'operació s'han duit a terme 11 escorcolls a diversos establiments, en el tercer dels quals es va detenir el cap de la banda i es va desmantellar un laboratori complet amb eines i substàncies químiques per a l'adulteració i dosificació de la cocaïna. Fou aquest mateix dimarts quan varen produir-se els arrests de la resta de membres i es confiscaren diverses quantitats de doblers i droga. També es varen intervenir 14.000 euros en metàl·lic, 7 cotxes i una motocicleta.

Durant els darrers dies, la Guàrdia Civil ha desmantellat 15 punts de venda a Pollença, Alcúdia i voltants, a més dels 16 punts de venda de l'operació Valley, que va acabar a mitjan mes de maig a Sóller i a altres municipis.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF