ARA DIUEN QUE...

La Conselleria d'Educació treu 'bingo'

Una coneguda tuitaire, a les llistes de Sobirania per les Illes. A més, ja es coneix el nou director d'esports d'IB3

Una coneguda tuitaire, a les llistes de Sobirania per a les Illes

Loreto Amorós, coneguda com a @SoositaX, es presenta al Senat

La tuitaire  @SoositaX serà candidata al Senat a les llistes de Sobirania per a les Illes (SI). Aquest partit, que encapçala Mateu 'Xurí' al Congrés i Josep de Luis al Senat, ha decidit incloure-la per als comicis del 26-J. Té prop de 8.000 seguidors i el seu perfil diu el següent: " Soy mala persona, atea y roja. Pero sólo me como a los niños cuando son mayores de edad. De mayor quiero ser papisa o, en su defecto, Ron Jeremy. Hago topless". El partit SI continua la tendència dels polítics balears d'estar molt pendents de Twitter.

La Conselleria d'Educació treu 'bingo'

Improvisat 'oci' per complementar amb les decisions

La Conselleria d'Educació juga al Bingo. El premi ha caigut a la CA. No, no es tracta d'una pèrdua de temps per part de l'equip de Martí March, sinó d'una improvisada manera de fer un sorteig. Es tracta del desempat en el procés d'admissió als ensenyaments d'Educació Infantil, Educació Primària i d’ESO pel curs escolar 2016-17. Les lletres que han sortit són, precisament, les CA. El sorteig s'ha realitzat amb un bingo de joguina a la mateixa Conselleria, com s'acostuma a fer.

De l'informatiu migdia a la direcció dels esports

Albert Salas, nou cap d'esports d'IB3 TV

El periodista Albert Salas es convertirà en el nou cap d'Esports d'IB3 Televisió. Salas, amb experiència en el món del periodisme esportiu i, en concret, en el seguiment del Mallorca, substituirà Carlos González i passarà de presentar la secció dels esports de l'informatiu del migdia a dirigir-la. 

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF