Publicitat
Publicitat

La Conselleria rep les al·legacions dels col·legis de l'Opus

Aquest dimarts finalitzava el termini per contestar la revisió d'ofici anunciada pel departament d'Educació en la darrera taula de concerts

La Conselleria d'Educació i Universitat ha rebut les al·legacions dels col·legis de l'Opus ubicats al Parc Bit a la revisió d'ofici anunciada en l'última taula de concerts, una vegada que aquest dimarts conclou el termini per realitzar-les.

El departament autonòmic assenyala en una nota de premsa que una vegada rebudes aquestes al·legacions les resoldrà "tan aviat com sigui possible, sempre respectant el que marquen les sentències judicials, amb l'objectiu de defensar en tot moment l'interès general".

I per "evitar, en la mesura que sigui possible, els perjudicis a les persones que es puguin veure afectades per una situació que des del Govern es vol resoldre definitivament com més aviat millor", incideix.

Aquesta revisió de l'acord signat pel Govern anterior amb els col·legis del Parc Bit sobre els concerts amb aquests centres s'ha produït perquè diuen que els serveis jurídics i Intervenció del Govern no van tramitar el conveni de manera correcta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF