Publicitat
Publicitat

200 persones es manifesten a Palma contra les polítiques de la Comissió Europea i el Banc Central

La cita, feta a més de 80 ciutats, respon a la crida "Pobles Units Contra la Troica. No devem,no Paguem: Que Foti la Troica"

Unes 200 persones han mostrat a Palma la seva condemna a les polítiques econòmiques i financeres de retallades, desnonaments, acomiadaments i processos de privatització de serveis públics impulsats i imposats per la Comissió Europea (CE), el Banc Central Europeu (BCE) i el Fons Monetari Internacional (FMI). Els manifestants, reunits a la  Plaça d'Espanya de Palma, han respost a la crida 'Pobles Units Contra la Troica. No devem, No Paguem: Que es foti la Troica '.

Amb pancartes amb lemes com  'Turquia, no estàs sola', 'Stop desnonaments', 'Afectats pel capitalisme' i 'Contra la troica i l'austeritat, actuem junts', diversos dels manifestants han llegit un breu manifest en què han subratllat que els ciutadans "tenen més que sobrades raons per manifestar-se", sobretot "en un dia de solidaritat i de lluita contra la troica".

La manifestació,  convocada per la plataforma 'Marea Ciutadana', forma part d'una campanya comú que s'ha desenvolupat a més de  80 ciutats europees amb el lema 'Pobles units contra la Troica' amb l'objectiu d'evidenciar "el gran fracàs que han suposat les polítiques econòmiques i financeres de retallades, desnonaments, reforma laboral i privatitzacions".