Miguel Bermúdez, Federico Knuchel i Pablo Piñero, medalles d'or de Foment del Turisme de Mallorca

També han estat reconeguts el golf Arabella, l'aeroport de Palma, la Capella Mallorquina i la família Braun

Foment del Turisme de Mallorca va fer la seva gala de lliurament de guardons tradicional aquest dilluns al vespre. Enguany han obtingut la medalla d'or l'entitat Miguel Bermúdez, Federico Knuchel i Pablo Piñero. En l'acte, que ha tingut lloc al CaixaForum de Palma, també han estat reconeguts el Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel, l'aeroport de Palma, la Capella Mallorquina i la família Braun.

Bermúdez ha estat reconegut per la seva dilatada carrera com a director d'hotels emblemàtics de l'illa. Knuchel, president del golf d'Alcanada i expresident de l'associació Camps de Golf de Balears, ha rebut la medalla per la dedicació a la indústria mallorquina del turisme del golf. Finalment, Piñero, propietari de Piñero Hotels, ha rebut el guardó per la seva magnífica tasca de creació de riquesa en el sector turístic. 

L'aeroport de Palma ha rebut un diploma per la gestió exemplar i pel servei que ofereix a Mallorca i al sector turístic; el Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel, amb motiu del seu 25è aniversari; la Capella Mallorquina, pel seu 50è aniversari; la família Braun, en representació de les famílies alemanyes que fa 50 anys que estiuegen a Mallorca, i Universal Hotels, pel seu 70è aniversari.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 21/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF