TURISME

Les Balears van rebre 12,8 milions de turistes fins a l'octubre, un 11,9% més

Alemanya n'és el principal mercat emissor i suposa el 44,4% del total de turistes internacionals

Turistes al centre de Palma, aquest estiu. / ISAAC BUJ

Les Balears van rebre, entre el gener i l'octubre, 12,8 milions de turistes internacionals, un 11,9% més que en el mateix període de l'any anterior, cosa que situa les Illes com la segona comunitat receptora de visitants, després de Catalunya.

Segons l'Enquesta de Moviments Turístics en Fronteres (Frontur), publicada aquest dimecres per l' Institut Nacional d'Estadística (INE), l'Arxipèlag balear va rebre 1,2 milions de turistes només a l'octubre, un 25,3% més que en el mateix mes de 2015. Aquestes dades converteixen les Illes en la tercera destinació principal per als turistes, només per darrera de Catalunya i les Canàries.

Alemanya és el principal mercat emissor de les Illes Balears i suposa el 44,4% del total de turistes internacionals, seguit del  Regne Unit (23,8 %).

A l'octubre, les Balears van ocupar la tercera posició entre les comunitats en arribada de turistes internacionals, amb el 17,4% del total, després de Catalunya (21,9%) i les Canàries (17,8%).

Espanya va rebre, durant els deu primers mesos de l'any, 67,5 milions de turistes estrangers, fet que suposa un increment del 10,2% respecte del mateix període del 2015 i una xifra molt similar a la registrada en el conjunt de l'exercici passat, de 68,1 milions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF