Publicitat
Publicitat

El 64% dels lectors de l'ARA Balears creuen que Ensenyat va actuar correctament amb Felip VI

Arran de la polèmica per la recepció del president del Consell de Mallorca amb el monarca l'ARA Balears va

El 64 per cent dels lectors de l'ARA Balears que a la darrera setmana ha participat en la nostra enquesta creu que el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat va actuar correctament en la recepció amb el rei Felip VI.

El president del Consell de Mallorca fou l'autoritat balear que es varen reunir amb el rei a Marivent que més crítiques va rebre. Tot i ser obertament republicà sobre la presència dels reis a Mallorca digué que "hi ha un tema de 'màrqueting' considerable, això ens costa doblers i és important que vénguin. Nosaltres vivim de la imatge, i és important cuidar-la i és el que tenim; hem d'aprofitar-la i explotar-la". Arran d'això ha protagonitzat una polèmica amb el glosador Mateu Xurí, que criticà la seva actuació en una glosa a l'ARA Balears. Ensenyat li contestà al seu Facebook, també amb una glosa.

Demanats per l'ARA Balears sobre aquesta qüestió, gairebé dos terços dels participants a l'enquesta es decantaren per l'opció que pensava que Ensenyat "sí" havia actuat correctament i que deia que "independentment de que sigui republicà representa una institució i a tots els mallorquins, també els monàrquics". Per contra, hi ha un terç que considera que "no" i retreu al president de la institució insular que "no només va anar a veure el rei sinó que a més valorà positivament la seva presència".

Ja pots participar a la nostra nova enquesta.