Ashome destaca l'increment d'alemanys que s'espera aquest estiu a Menorca

Els hotelers menorquins celebren el missatge traslladat al mercat alemany, però demanen una companya promocional que doni continuïtat a la feina realitzada

L'Associació Hotelera de Menorca celebra la resposta rebuda a l'assistència a la fira internacional del turisme duita a terme a Berlín. Els responsables de la patronal hotelera valoren "positivament" la presència de Menorca en un esdeveniment que serveix al sector per calibrar els visitants alemanys que arribaran aquesta temporada a l'illa. La gerent d'Ashome, Azucena Giménez, diu que "n'hem tornat amb molt bones sensacions. Segons reunions mantingudes amb companyies i touroperadors, esperam un lleuger increment d'alemanys a Menorca. Aquest augment no es notarà perquè no són el mercat prioritari. En qualsevol cas, s'ha d'estar satisfet".

La delegació menorquina, capitanejada pel Consell Insular, va viatjar a Berlín amb una idea molt ferma: potenciar les particularitats de Menorca com a destinació de naturalesa i actiu. En aquest sentit, Giménez és conscient que "la riquesa que tenim aquí per practicar esport, naturalesa i vacances és única. Els alemanys són un client amant d'aquestes característiques i encaixam a la perfecció dins els seus paràmetres de recerca de destinació turística". 

D'altra banda, des de l'Associació Hotelera de Menorca no deixen escapar l'ocasió per continuar reivindicant el paper de les institucions públiques en la promoció turística. La gerent de l'entitat que agrupa el sector hoteler menorquí considera que "ara que hem traslladat correctament el missatge i s'ha d'insistir a les administracions per realitzar una campanya promocional intensa a Alemanya". 

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF