Armengol anuncia una "macrooposició" que reduirà un 8% els interins a l'administració

El Govern es compromet a convocar 7.750 places els propers tres anys

7.750 places en els propers tres anys. Aquest és el compromís del Govern en matèria de contractació pública, anunciat aquest dilluns per Francina Armengol. La presidenta ha convocat la Mesa del treballador públic i ha explicat que l'oferta es dividirà així: 4.500 places en Salut, 3.000 en educació i 250 per als serveis generals de la comunitat autònoma.

Armengol ha assegurat que, d'aquesta manera, es reduirà un 8% el nombre d'interins a l'Administració pública. “Es una alegria poder presentar aquestes 7.750 places que ens permetran estabilitzar la nostra funció pública i fugir de la precarietat laboral a l'administració”. “No hi ha res millor que servir als teus ciutadans; els polítics passam cada quatre anys, els que hi queden són treballadors públics que tenen la vocació de servir durant tota la vida”, hi ha afegit.

MÉS per Mallorca ha celebrat l'anunci que, segons la coordinadora Bel Busquets " retorna els drets que el PP i Bauzá varen llevar als treballadors públics”. En aquest sentit, la diputada ha recordat que “durant la passada legislatura el PP va acomiadar 1.200 treballadors a Salut, i més de 800 a Educació”. “Amb aquesta convocatòria donam per tancada de manera definitiva l’etapa del PP al front del Govern i obrim les portes de l’administració pública a tota la ciutadania”, ha afegit tot recordant que Balears presenta una de les taxes més baixes de treballadors públics de tota Espanya, amb uns 30.000, dels quals més de 9.000 són interins.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF