POLÍTIQUES SOCIALS

Ajuts per al Banc d’Aliments

El Consell de Govern ha acordat que la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació subvencioni amb 15.000 euros el projecte Despeses

La fundació Banc d’Aliments de Mallorca és una de les dues entitats socials reconegudes pel govern central per al desenvolupament a les Balears del programa europeu Aliments per a la solidaritat. Aquest pla d’ajuda alimentària és una iniciativa de la Unió Europea, finançada amb fons comunitaris dins la política agrària comuna i que es du a terme des de fa més de vint anys. A més, el Banc d’Aliments necessita personal addicional per executar i desplegar el programa correctament, ja que és una feina de caràcter tècnic que no poden fer els voluntaris de l’entitat.

Per això, el Consell de Govern ha acordat que la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació subvencioni amb 15.000 euros el projecte Despeses de contractació d’una treballadora social per a inspeccions i control de qualitat d’entitats benèfiques.

La fundació Banc d’Aliments de Mallorca és una organització no governamental i sense ànim de lucre que té com a finalitat aportar una resposta als problemes de fam i, en general, a la manca de recursos mínims necessaris per gaudir d’una vida conforme a la dignitat de la persona humana, mitjançant la constitució i la gestió de bancs d’aliments propis i la col·laboració amb altres bancs adherits. La fundació s’integra en la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments, que alhora és membre de la Federació Europea de Bancs d’Aliments, que agrupa 224 bancs europeus repartits entre 18 països.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF