Agenda Espectacles 14/08/2018

'Somnambulejant' és la darrera exposició individual de Miquel Mesquida

La galeria Dionís Bennàssar, de Pollença, presenta el procés de treball intermitent de l'artista durant els tres darrers anys

Ara Balears
1 min
Obra de 'Somnambulejant' de Miquel Mesquida./ GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR

PalmaDissabte 18 d'agost, a les 20 h Miquel Mesquida inaugura la seva darrera exposició a la galeria Dionís Bennàssar, de Pollença. 'Somnambulejant' es podrà visitar fins al 13 de setembre en l'horari habitual de la galeria.

Miquel Mesquida Sansó (Manacor, 1954) és un artista de formació autodidàctica. Exposa de forma individual des de 1979, amb un parèntesi d'uns anys, a partir de 2005 exposà pràcticament de forma anual fins a 2013, en què va fer la darrera exposició individual. Ara presenta 'Somnambulejant', que, segons l'artista, "és el resultat d'un procés intermitent dels tres últims anys. Si hagués de definir el procés creatiu, seria com un viatge metafòric a través de mons paral·lels, sense tenir una postura clara i concreta davant aquests mons. És com caminar a cegues amb els ulls oberts, mirar i no veure-hi, deixant-te portar pels impulsos creatius, palpitacions que ajuden a redescobrir i fer-los teus un cop més".

stats