Agenda 26/01/2019

Família, què podem fer?

4 min
Família, què podem fer?

Dissabte, 26 de gener

‘En Martí i el siurell màgic’. En Martí és un nin que, tot i venir de família de pescadors, té por de l’aigua. L’Ajuntament de Palma organitza al Catalina Valls (passeig de Mallorca, 9) aquest contacontes de titelles en català. Dissabte a les 18 h i diumenge a les 12 h. Segons l’edat, l’entrada costa: de 0 a 24 mesos, 1 euro; fins a 16 anys, anticipada 6 i 8 a la taquilla; adults 6 i 8 euros.

Manualitats. La llibreria Baobab (c/ de Guillem Galmés, 17, Palma) organitza un taller de plastilina que té com a objectiu fer el drac de na Coca. Serà a les 18 h i és recomanat per a infants d’entre 4 i 7 anys, acompanyats d’un adult responsable. Costa 5 euros.

‘Noctiluca’. Els descobriments sobre la bioluminescència portaran en Luca a endinsar-se en el món apassionant de la llum produïda per algues, peixos abissals i cuques de llum. A les 11.30 h i les 18 h al CaixaFòrum de Palma (plaça de Weyler, 3). Entrada 6 euros.

Contes curts i absurds. Contes que es presenten gairebé com un acudit. Divertits. Una provocació per a les ments més inconformistes que cercaran el perquè a cadascuna d’aquestes històries. Recomanat per a infants a partir de quatre anys acompanyats d’un adult. A càrrec de Gemma Moll a la Llibreria Lluna (c/ del General Riera, 39 B, Palma), l’activitat es desenvoluparà a les 11 h. Entrada gratuïta.

Barridiades i esport. Esdeveniment en el qual les famílies podran gaudir d’un dia d’esport amb diferents activitats destinades als més petits. Diferents esports i jocs grupals i individuals destinats als infants. L’activitat organitzada per l’Ajuntament de Palma serà gratuïta i es durà a terme a les 10.30 h al Coll d’en Rabassa, a Palma, a la plaça de l’Església.

TempsXtu. Taller d’ombres al Centre Flassaders (c/ de la Ferreria, 10, Palma) d’ 11.30 h a 12.30 h. Mentre els adults realitzen qualsevol activitat de la vida quotidiana, els infants poden jugar i desenvolupar la creativitat. Tarifa familiar 2 euros. Per reservar: flassadersadmin@palma.es o al telèfon 971 214 027.

‘Trescabarris pirata’. Concurs de disfresses, recerca de tresors, un concert de Pirates Pirats i activitats infantils amb diferents premis per als participants als barris de la Llotja i el Born de Palma a les 10 h. Activitat gratuïta.

‘Caputxeta’. Rafael Brunet reconverteix la història de na Caputxeta Vermella en una comèdia musical en què també tenen cabuda elements d’altres contes i rondalles. A les 18 h a Sa Màniga (Cala Millor). Preu: 16 euros.

Moviment feliç. Peque Pi Club organitza jocs tradicionals interactius amb música, postures de ioga (animals) i respiració, construcció de joguines amb cartó, circuits, gimcanes, etc. L’activitat serà a la terrassa del centre comercial Porto Pi (avinguda de Gabriel Roca, 54, Palma), d’ 11 h a 13.30 h. Entrada gratuïta.

Gimcana de Sant Antoni. L’agrupament escolta Sa Marjal de sa Pobla organitza aquesta activitat adreçada a nins de 6 a 17 anys. L’esdeveniment començarà a les 16 h davant l’Ajuntament de sa Pobla, però la inscripció s’ha de fer a les 15 h al mateix lloc.

‘Lettre d’amour’. Viatge al passat en homenatge pel 90è aniversari de noces de Pilar Juncosa i Joan Miró, una reflexió d’amor amb experiència culinària i jocs cooperatius. Dirigit a famílies amb nins i nines d’entre 3 i 12 anys. D’ 11.15 h a 13 hores a la Fundació Joan Miró (c/ de Saridakis, 19, Palma). Per a inscripcions cal telefonar al 971 701 420. Preu de l’entrada 3 euros per infant.

‘La rateta presumida’. La rateta presumida arriba a Alcúdia de la mà de La Fornal Espectacles. L’esdeveniment serà a les 18 hores a l’ Auditori d’Alcúdia. Preu de l’entrada 6 euros.

Sant Antoni per als infants. A càrrec de Púrpura, grup d’animació infantil, Felanitx acollirà una jornada infantil. Per als pares es prepararà un taller d’Esferes decoratives conduït per M. Faustina Barceló. Els actes es faran a les 10 h davant l’església del Carritxó, al petit nucli del mateix nom.

Diumenge, 27 de gener

Visita guiada a Cort. L’Ajuntament de Palma ofereix la possibilitat de fer una visita guiada a Cort. Hi ha dos torns: a les 11 h (en català) i a les 12 h (en castellà). Activitat gratuïta.

Dilluns, 28 de gener

‘Improaventures’. Espectacle que els integrants de la Plataforma d’Actors i Actrius de Menorca han creat per al públic infantil. Creativitat, espontaneïtat, imaginació i expressió corporal al servei de la improvisació. A la Biblioteca Pública de Maó (plaça de la Conquesta, 8) a les 18 hore s. Entrada gratuïta.

Dimarts, 29 de gener

‘El secret del meu turbant’. Nadia Ghulam i Agnès Rotger participaran en un club de lectura per als més menuts. A les 19.30 h a la Biblioteca de Santa Ponça (Puig Saragossa, 1, urbanització Galatzó). Activitat gratuïta.

‘Les joguines de na Martina’. Contacontes de La Formal d’Espectacles. A la Biblioteca Cas Metge Rei (c/ del Pare Miquel Cabot, 1, Santa Maria), a les 17.30 h. Aforament limitat. Gratuït.

Dimecres, 30 de gener

Taller de cuina. La Biblioteca Municipal de Sencelles (c/ d’Antoni J. Llabrés Mudoy, 16) organitza a les 17 h un taller de galletes de xocolata. Per participar-hi cal dur davantal. El preu és de 2 euros.

Mural dia de la pau. De 17.30 h a 18.45 h a la Biblioteca de Son Gotleu (c/ de Josep Garcias, 2, Palma), activitat per a infants a partir de 3 anys (els menors de 7 anys han d’anar acompanyats per una persona adulta). Entrada gratuïta.

Dijous, 31 de gener

Contacontes. Contacontes i taller per a infants a partir de 4 anys a la Biblioteca de Son Sardina (Palma). L’esdeveniment es durà a terme a les 17.30 hores. Entrada gratuïta.

Divendres, 1 de febrer

Quin temps farà demà? Si t’interessa l’estudi i la previsió del temps meteorològic o saber com es recullen les dades sobre algunes variables meteorològiques, aquest taller t’ajudarà a interpretar el món dels fenòmens atmosfèrics que ens envolten. Al CaixaFòrum de Palma a les 18 h. Preu: 3 euros.

Contacones. La tarda del conte se celebra cada divendres a les 19 hores. a la Biblioteca Municipal d’Eivissa. Es tracta d’una narració de contes amb Neus Montero. Activitat gratuïta.

Banda Municipal de Música de Palma. El teatre municipal Xesc Forteza (plaça de Miquel Maura, 1, Palma) presenta a les 11 h un repertori per apropar-nos a la sonoritat dels instruments de vent i percussió. Ideal per conèixer en família la Banda Municipal de Música de Palma. Entrada lliure.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

stats