Família, què podem fer?

Dissabte, 13 d’octubre

‘Tòtem del meu llibre preferit’. A la Biblioteca de Son Cladera de Palma, a través del llibre La civilización de los mayas s’ensenyarà als infants la història dels tòtems perquè aprenguin coses sobre ells. Després, cada nin haurà de localitzar la secció infantil de la biblioteca i triar el conte que més li agradi. La finalitat d’això és crear un tòtem al més divertit possible. L’activitat és gratuïta i se’n pot gaudir de les 10.30 h a les 12 h.

Taller juvenil: ‘Hama’. El taller més divertit a la Biblioteca de Son Gotleu de Palma. Creativitat, paciència i una mica d’art: aquests són els ingredients del Hama. Si encara no el coneixes, no t’ho pots perdre! L’activitat és gratuïta. De les 11 h a les 12.30 h.

Tallers infantils. El nou punt d’entreteniment del centre Porto Pi de Palma et porta els millors tallers infantils! Veniu a descobrir aquest espai, a les terrasses Porto Pi, on podreu gaudir d’una variada programació per a nins d’entre 4 i 12 anys, totalment gratuïta. De les 17.30 h a les 19.30 h.

Esplai de Creu Roja Joventut Palma. Sessió d’activitats lúdiques que es realitza els dissabtes al matí a la qual es poden apuntar infants de 6 a 12 anys. Es fa a la Creu Roja Joventut Palma. L’horari és de les 11 h a les 13 h i els menors estaran acompanyats de monitors. És imprescindible inscripció prèvia els dimarts d’11 h a 14 h o de 17 a 19 h al carrer de Ramon Muntaner, 23 (Palma). La quota anual és de 15 euros.

Animal Fest. Una jornada d’activitats per compartir amb els nostres millors amics, les nostres mascotes. És un esdeveniment solidari un dels objectius principals del qual és aconseguir famílies adoptives per a diversos animals. Per això, a les 17 h hi haurà una desfilada de cans de l’Associació Peluditos de Son Reus. Al centre comercial Porto Pi, a Palma.

Diumenge, 14 d’octubre

‘Jo tinc dret a jugar’. Els més petits de la família estan d’enhorabona. Torna Cantajuego amb el seu nou espectacle Jo tinc dret a jugar. Orientat a infants de 0 a 6 anys, l’espectacle de Cantajuego proposa utilitzar la música i el moviment per posar en funcionament la imaginació i la fantasia; aquestes vivències desenvolupen la psicomotricitat, potencien el món afectiu i les relacions socials. En aquesta ocasió, els Cantajuego desenvolupen tota la seva energia a través de les cançons més populars del seu extens repertori, com ara Visca el meu planeta, el seu darrer treball nominat als Grammy llatins, i Cantajuego In English, que ha estat número 1 en vendes. A més, hi seran Coco, Pepe i Buby, als quals se sumen molts altres personatges que donen color i alegria a un espectacle vibrant i ple de ritme. El preu de les entrades oscil·la entre els 14 i els 20 euros. Els infants majors d’un any han d’adquirir la seva entrada. Els menors d’un any hauran de passar per taquilla per adquirir l’entrada gratuïta. A Trui Teatre de Palma a les 12 h i a les 17 h.

Visites familiars al MACE i el museu Puget. Ja està oberta la inscripció per visitar els museus en família i familiaritzar els infants amb l’art contemporani en un context lúdic en què també s’impliquin els pares i les mares, els majors... L’activitat consisteix en una visita al museu amb caràcter general (col·lecció permanent) o amb un enfocament concret (exposició temporal). A continuació, es fa un taller pràctic relacionat amb les obres d’art seleccionades. Com sempre, s’accepten suggeriments. No obstant això, les propostes són les seguents; taller de geometria, taller de collage, taller de dibuix automàtic, taller de dibuix a l’aire lliure, taller de retrat, taller de la mar, taller de formes abstractes, taller d’arquitectura i taller d’arqueologia. Activitat oberta els dissabtes i els diumenges de les 10.30 h a les 13 h. Dirigit a les famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys. L’activitat és gratuïta.

Dilluns, 15 d’octubre

Taller d’anglès. Espai infantil a la terrassa del centre comercial Porto Pi de Palma (al costat d’H&M) amb activitats infantils per a infants de 4 a 12 anys, amb treballs manuals amb material reciclat i decoració. Els nins i nines se submergiran en l’idioma anglès amb els monitors , que utilitzaran paraules i expressions bàsiques per dirigir-se a ells. És una activitat gratuïta i l’horari és de les 17.30 h a les 19.30 h.

Dimarts, 16 d’octubre

Taller amb Dinamo. Taller conduït conjuntament amb Dinamo. Vine i explica-hi allò que voldries trobar a la biblioteca. A la Biblioteca de Son Sardina de Palma de les 18.30 h a les 19.30 h. L’entrada és gratuïta.

‘Els anys dels tebeos’. Exposició sobre la història dels tebeos al Centre Cultural la Misericòrdia, a Palma, amb motiu del festival Còmic Nostrum. De dimarts a divendres de les 11 a les 14 h i de les 17.30 a les 20.30 h.

Dimecres, 17 d’octubre

Dino Golf. Al complex d’oci Nova Beach Lounge de la Platja de Palma hi trobaràs la millor oferta per practicar el teu joc preferit. S’hi pot anar a qualsevol hora, de les 9 a les 2 h del matí, de dia o de nit perquè està ben il·luminat. A més, per gaudir al màxim del joc, s’han renovat totes les pistes amb una de les millors moquetes, que no deixarà indiferent ningú. Han utilitzat materials que estan acuradament estudiats perquè quan tu i els teus jugueu un partit només us preocupeu de divertir-vos. Al Dino Minigolf de la Platja de Palma podràs jugar tant com vulguis i triar entre 54 o 18 forats que estan distribuïts en tres pistes diferents, entre abundant vegetació i amb una situació privilegiada. Per a totes les edats, per a experts i principiants.

Dijous, 18 d’octubre

Centre zoològic Lloc de Menorca. El zoològic Lloc de Menorca és un lloc únic de l’illa de Menorca on podreu gaudir d’una gran varietat d’animals autòctons i espècies exòtiques d’arreu del món. És un lloc especial per poder passejar, amb família o amics, envoltats de la rica flora i fauna menorquina. Obert de les 10 h a les 18 h, amb preus de 8,50 euros per als nins de 4 a 12 anys.

Tallers galàctics d’Star Wars. Segueix el camí de la força creant la teva pròpia espasa làser, la màscara, la capa i titelles dels personatges de les pel·lícules de la saga. Al centre Porto Pi de Palma. De les 18.30 h a les 19.30 h.

Divendres, 19 d’octubre

Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. La Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears (FIET) és l’esdeveniment més important de les Balears pel que fa al teatre per a tots els públics i especialment adreçat al públic familiar. Durant una setmana a l’any, Vilafranca de Bonany es converteix en seu del millor teatre infantil i juvenil i en un mercat d’arts escèniques amb rellevància a escala local, estatal i internacional. Un dels seus objectius clars és la promoció de les arts escèniques fetes a les Illes, però també és un espai de reflexió i d’intercanvi. Les activitats són gratuïtes i es fan de les 9 a les 21 h.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 21/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF