SOBIRANISME
Política 31/10/2015

Jordi Sánchez: “Vivim un moment lluminós de la nostra història”

Ara Balears
1 min
Jordi Sánchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana.

PalmaJordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana, va omplir ahir el Centre de Cultura de BMN a Palma per analitzar la situació actual del procés català, convidat per l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i pel grup Blanquerna.

Amb el títol El procés d’independència de Catalunya: perspectives després del triomf del 27-S, Sánchez va analitzar la situació del procés català, del qual va dir just abans de començar que “és episodi excepcional”, i el va qualificar com un “moment lluminós de la nostra història”.

Sánchez va assegurar que no té cap dubte que els 72 diputats “arribaran a un acord i que l’acord al qual arribin serà positiu” i es va mostrar convençut de l’avanç del procés català cap a la sobirania.

L’acte va ser presentat per Tomeu Martí i va comptar també amb la participació del president de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler, qui va assegurar que aquells que tenguin dubtes sobre la relació entre Espanya i Balears “pensau que ens està menjant de viu en viu des de fa 300 anys”, va sentenciar.

stats