Política 21/09/2017

Simona Levi: "L’1-O votaré i votaré sÍ"

La fundadora de Xnet demana "a la gent d'Espanya" que impedeixi "la repressió"

Ara
2 min
Simona Levi: “O ens independitzem o acceptem  la prepotència de Madrid i callem”

BarcelonaL’activista dels moviments socials Simona Levi ha publicat un article al diari digital 'Público' on assegura que l’1-O votarà a favor de la independència i demana a la resta d’espanyols que es comprometin amb la llibertat: "Demano, espero i desitjo que la gent d’Espanya el dia 1-O no s’alegri de la repressió i que proactivament impedeixi que es dugui a terme en el seu nom". En aquest sentit, Levi fins i tot demana a la resta d’espanyols que se sentin orgullosos "del coratge, l’optimisme, la visió de futur, pacífica i ordenada de ciutadans con ells que exerceixen el seu deure de canviar lleis injustes i immòbils que tenen a tothom atrapat".

La fundadora del Partit X defensa que "la llibertat que demana Catalunya no és una qüestió catalana, és la llibertat que mereixen tots els pobles d’Espanya" i afegeix que, per aquest motiu, anirà a votar i votarà a favor de la independència. "L’1-O votaré i votaré si", diu.

A l’article, Levi lamenta que "ha calat fons que el que es mereix una gran part dels catalans és ser esclafats, inclòs amb sang, escorcolls, detencions o escenes inaudites dignes de Turquia, Xina o indignants dictadures". També critica durament que es defensi la "unió" per si mateixa: "No es pot estar realment junts en nom de la unitat". Levi considera "inquietant" que a Espanya "no es pugui fer un referèndum de cap de les maneres" i recorda que el milió i mig de signatures que va recollir la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per demanar la dació en pagament "no es va prendre en consideració". "A Espanya qualsevol referèndum és il·legal".

Levi ja va anunciar el passat mes de març que era independentista, en una entrevista publicada al diari ARA.

stats