23/11/2012

A la gent no li interessa la política

2 min

Rosita! Sóc jo! Com que qui? La Carmina! Res, ja tinc el balcó escombrat i els canaris i el meu home arreglats. Nena, jo et telefonava perquè volia saber a quina hora aniràs a votar. Ah, sí, ben fet, a primera hora. Si vols hi anem juntes i ens fem companyia, dona, així no ens acovardim.

Bueno. Pues lo ditxo. Hi anem juntes i esmorzem a La Farga uns bocadillets, que un dia és un dia. Això no hi ha qui t'ho quiti. Pensa que val més que ho fem ara, que diu la pepa aquella que, després, no tindrem pensió. I no dinem, perquè a la tarda, a l'hora del recuento, ja tindran canapès i pastetes salades a les sedes. A Convergència, dona, a Convergència! Allà és on trauran primer el cava fresquet i nosaltres dues, vulguis que no, Rosita, semblem convergentes de tota la vida. Unes pastetes ens les deixaran pessigar.

La porra? Contxo, me n'havia descuidat! Qui la porta? L'Angelina del forn. Sí, ja li telefonaré. No, Rosita, la majoria a CiU no l'hi poso, tu li has posat majoria? Te la fotràs. Sí, a la CUP, un. El meu nét gran els vota. Què dius? Nena, és que sense el sonotone no et sento, i em fa ràbia posar-me'l perquè después em pita. Segona força? Segona força Esquerra, fes-me cas a mi, que he tingut un somni promontori. En Navarro? Doncs mira, si et dic la veritat, Rosita (i tu em coneixes, ja saps que no et diria una cosa per l'altra, que ens coneixem de tota la vida, Rosita, que n'hem vistes de tots colors, que vam enterrar juntes el teu marit, Déu l'hagi perdonat...), si et dic la veritat, a mi em sembla que això del Navarro ho tenen calculat. Prefereixen que en Mas tingui majoria per no haver de fer oposición. Oi que m'entens?

Bueno, lo ditxo. Vaig a fer-me el cap, per diumenge tenir-lo recién fet. Que potser sortim per la tele, quan anem a votar. I a mi no em dóna la gana de sortir per la cadena Al-Jazira amb el cap sense fer.

stats