Balears 23/07/2016

Corbina amb salmí

1 min
Corbina amb salmí  INGREDIENTS

Filetejam la corbina, la desespinam i la tallam a bocins de ració. La marcam a la panxa per la banda de la pell uns minuts fins que quedi ben rossa. Per la banda de la carn la hi tenim just dos minuts. Acabam al forn uns minutets. Per fer el salmí, sofregim les verdures fins que agafin bon color. Ara hi afegim la tomàtiga i continuam a foc fort uns minuts, ho desglaçam amb el vi negre, abaixam el foc i ho coem mitja horeta, afegint-hi més vi si fos necesssari. En acabar la cocció, les verdures han de quedar cuites, sucoses però amb el vi pràcticament reduït. Ho passam pel passapurés i ho emulsionam amb un bon raig d’oli d’oliva verge. Per muntar el plat, hi posarem una cullerada de puré de salmí, a sobre la corbina, al damunt uns daus de mongeta, caparrot i carbassó barrejats amb la vinagreta i un parell de germinats de rabec coent. Bon profit!

INGREDIENTS

Una corbina

Una albergínia

Un carbassó

Una pastanaga

Una tomàtiga

Una patata

Una ceba

Mig litre de vi negre

Mongetes tendres

Taronja

Taparots

Germinats

Oli

Vinagreta, sal i pebre bo

stats