Detenen la filla de Mick Jagger
Societat Successos 19/05/2023

El Sindicat Unificat de Policia es personarà com a acusació particular contra la filla de Mick Jagger per l'incident a Eivissa

El sindicat ha afirmat que està "cansat" de veure com les agressions a policies són pràcticament impunes

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional a Menorca.

PalmaEl Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha anunciat que es personarà com a acusació contra la filla del cantant Mick Jagger per agredir presumptament un agent de la Policia Nacional a Eivissa. Segons ha confirmat Europa Press, la detinguda va passar aquest divendres a disposició judicial. En un comunicat, el sindicat ha explicat que els fets varen ocórrer el passat dia 17 de maig, després que els treballadors d'un restaurant d'Eivissa avisassin els agents denunciant que una persona s'estava comportant de manera agressiva amb els clients i treballadors de l'establiment.

Una vegada en el lloc dels fets, els policies es varen entrevistar amb els treballadors, els quals varen informar que un home estava insultant i amenaçant clients i treballadors. Davant la situació, els efectius policials sol·licitaren que aquesta persona donàs les seves dades, encara que ho va negar en tot moment i feu cas omís a les indicacions de la policia per, finalment, agredir-los.

Segons el sindicat policial, al costat d'aquest home es trobava la filla de Mick Jagger, qui presumptament va agredir una agent, cosa que li ocasionà lesions físiques, motiu pel qual les dues persones van ser detingudes. El sindicat ha afirmat que està "cansat" de veure com les agressions a policies són pràcticament impunes i, per això, han recordat que fa temps ja van assegurar que "agredir la Policia ja no sortirà gratis" i es personarà a la causa. SUP ha recordat també que ofereix als policies agredits assessorament jurídic per executar les accions judicials que estimin oportunes.

stats