Agressió sexual
Societat Successos 16/08/2023

Presó per als sis joves detinguts per la violació grupal a una al·lota a Magaluf

Els fets varen tenir lloc dilluns al voltant de les 5 h de la matinada

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut una presumpta 'manada' de sis joves (cinc francesos i un suís) per violar una al·lota britànica de 18 anys en un hotel de Magaluf (Calvià). Segons han avançat mitjans locals, els fets varen tenir lloc aquest dilluns, al voltant de les 5 h de la matinada. El dimarts, a les 11 h del matí, els detinguts varen ser traslladats al jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, que ha decretat l'ingrés a presó per als sis joves, segons ha recollit Europa Press.

Quant als fets, l'al·lota va conèixer els joves de festa i els va acompanyar fins al seu hotel. En arribar allà, varen pujar a l'habitació d'un d'ells, on a tenir lloc la violació. Els detinguts varen gravar l'agressió sexual amb el mòbil.

Després de l'agressió, la jove va aconseguir fugir i va demanar ajuda al carrer. El personal de seguretat de l'hotel, en veure-la, va alertar la Guàrdia Civil de Calvià, que gràcies a la descripció de la víctima va poder identificar i detenir els sis agressors, el matí del mateix dilluns. Una patrulla va acompanyar la jove a l'hospital Son Espases per a un reconeixement mèdic. Fonts de la investigació han assenyalat que aquesta continua oberta.

stats