Robatori
Societat Successos 28/08/2023

Presó per a un home acusat de robar a una casa de Manacor i intentar-ho a dues més

Quan els agents de la Policia Nacional el varen detenir, els va intentar agredir amb un tornavís

ARA Balears
2 min
Imatge del moment de la detenció.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home de 30 anys per robar a un domicili i intentar-ho a dos més. Quan l'arrestat va passar a disposició judicial, el jutge en va decretar l'ingrés a la presó. Els fets succeïren dilluns passat a les 16.45 hores a la zona de Son Macià, a Manacor, quan el jove va intentar entrar en un domicili botant un mur perimetral de la casa. En aquell moment varten saltar les alarmes i va fugir del lloc, segons ha informat la Policia en una nota de premsa.

Mitja hora més tard, el presumpte autor va tornar a intentar entrar en un altre domicili de la zona botant el mur perimetral, moment en què va ser sorprès pels habitants que eren a l'interior, per la qual cosa també se'n va anar del lloc corrent. Poc temps després, sí que va aconseguir entrar en una altra casa, on va robar joies, fins que va ser sorprès per una dona que cuidava una persona gran, moment en què va fugir del lloc.

Els objectes robats.

Quan els agents van tenir coneixement dels fets i sabent que anava en cotxe direcció a Manacor, van establir un dispositiu per procedir a la detenció del presumpte autor. En el moment de l'arrest, va intentar agredir els policies amb un tornavís. Quan el vehicle va ser localitzat a la ciutat de Manacor, es va veure el jove a l'interior, així que el feren aturar, moment en què el presumpte autor va sortir del vehicle esgrimint un tornavís i amb posat de voler agredir els agents. Tanmateix, no ho va aconseguir i va ser reduït per poder ser detingut.

Després, escorcollaren el vehicle, on localitzaren múltiples objectes i unes joies, les que va sostreure de la darrera casa, per la qual cosa se li van imputar dos delictes de violació de domicili i robatori amb força a domicili. La recerca continua oberta a l'efecte de localitzar els propietaris dels objectes que duia en el cotxe, com una guitarra espanyola i altres efectes.

stats