Successos
Societat Successos 10/08/2023

Un policia fora de servei deté un passatger violent en un vol Palma-Sevilla

L'incident va tenir lloc el 2 d'agost

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaUn agent de la Policia Nacional fora de servei destinat a la Comissaria de Jerez de la Frontera (Cadis) va detenir en ple vol un passatger que es comportava de manera violenta i agressiva contra els membres de la tripulació de cabina, així com amb altres passatgers de l'avió. Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, l'incident va tenir lloc el 2 d'agost en un vol Palma-Sevilla.

Pel que fa als fets, quan l'avió va començar la maniobra d'aproximació a l'aeroport de Sevilla, l'home va començar a assetjar diverses passatgeres joves que es trobaven davant d'ell. A més, va començar a amenaçar de mort de manera reiterada un passatger que va sortir en defensa de les joves, al qual es referia de manera continuada dient-li que l'apallissaria quan arribassin a Sevilla.

Davant les amenaces continuades i valorant que les accions de l'home estaven posant en risc la seguretat del vol, l'agent de policia, que en aquell moment no estava de servei, va optar per identificar-se com a agent i va dirigir-se a l'home perquè aturàs de manera immediata les accions agressives i s'assegués al seient per poder aterrar. En aquell moment, l'individu va començar a dirigir les amenaces de mort cap al policia i va intentar pegar-li un cop de puny. L'agent va evitar l'impacte i va reduir i detenir l'home.

La comandant del vol va comunicar els fets a la torre de control de Sevilla, que va facilitar l'aterratge immediat i va disposar un equip de la Guàrdia Civil a peu de pista, que va entrar a la cabina per detenir l'individu, el qual va continuar presentant resistència activa contra els agents. A l'home se li atribueixen delictes d'atemptat contra un agent de l'autoritat, d'amenaces i contra el trànsit aeri.

stats