Successos
Societat Successos 22/10/2023

Un deute, possible causa de l'apunyalament mortal a la Platja de Palma

Els fets varen tenir lloc el passat 20 d'octubre en un bar de la zona

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaUn deute de doblers hauria estat la causa de la baralla que va provocar la mort d'un home, de 27 anys, que va ser apunyalat el passat 20 d'octubre, en un bar de la Platja de Palma. Així ho ha assenyalat la Policia i ho ha recollit Europa Press. El presumpte autor dels fets, de 37 anys i amic de la víctima, va ser detingut el mateix dia.

Els fets varen succeir al voltant de les 2.00 h de la matinada al local en qüestió, on s'hi trobaven un grup d'amics. En un moment determinat, el presumpte autor dels fets es va enfrontar amb un altre jove. Tots dos varen començar a discutir i, com a conseqüència d'això, la víctima va llançar una gerra de vidre contra l'altre. La resta del grup els va separar i la víctima va abandonar el lloc dels fets.

El detingut va sortir per trobar-se amb la víctima, amb qui va començar una baralla. Durant aquesta, l'home va treure un ganivet, moment en què l'altre jove va fugir. Quan finalment el va interceptar, tots dos varen caure a terra i l'agressor va començar a apunyalar l'altre en diverses parts del cos.

La resta del grup va aconseguir que aturàs i l'agressor va partir corrent i va deixar la víctima a terra ferida mortalment. Els amics i altres veïns de la zona varen intentar socórrer el jove i varen avisar els serveis d'emergència i a la policia, però no varen poder reanimar-lo.

Diverses patrulles es varen desplaçar al lloc dels fets i varen detenir l'agressor, que havia tornat a l'escena del crim. El grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va poder determinar que el detonant de la baralla hauria estat un deute de doblers.

El presumpte autor dels fets, ingressat en el mòdul de detinguts de l'hospital

L'agressor, segons ha recollit Europa Press, està ingressat en el mòdul de detinguts d'un centre hospitalari. Tenint en compte aquesta circumstància, tot i que aquest diumenge està previst que es tanquin i passin diligències als jutjats, no se sap si el detingut podrà o no prestar declaració davant el jutge.

D'aquesta manera, si la declaració es dugués a terme aquest diumenge, es podria fer telemàticament. Així i tot, el més probable és que aquesta es dugui a terme una vegada surti de l'hospital.

stats