Successos
Societat Successos 20/10/2023

Mor un home apunyalat a la Platja de Palma

La Policia Nacional ha detingut un jove de 27 anys com a presumpte autor dels fets i està previst que passi a disposició judicial aquest diumenge

ARA Balears
1 min
Ambulància del 061

PalmaUn home de 37 anys ha mort apunyalat a la Platja de Palma aquest divendres a la matinada. Segons ha informat el SAMU 061, un taxista en va donar l'avís als serveis sanitaris al voltant de les 2.00 h, quan va trobar la víctima inconscient en terra i sagnant. La Policia Nacional ha detingut un home de 27 anys com a presumpte autor dels fets i està previst que passi a disposició judicial aquest diumenge.

Quant als fets, segons ha recollit Europa Press, els dos homes eren a un bar de la zona quan varen començar a discutir, fet que va donar lloc a una baralla fora del local en què un va apunyalar l'altre diverses vegades, atac que va fer que morís instants després.

Des del centre coordinador del SAMU es va mobilitzar una unitat de suport vital avançat que, quan va arribar al lloc dels fets, només va poder confirmar la mort de l'home a causa de diverses ferides sagnants provocades per una arma blanca. Agents del Grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'han fet càrrec de la investigació.

stats